SHEILA RIOS in Casa Bruti

Both Casa Bruti Sessions on sunday & monday May 14&15 are BOOKED OUT!

INFO IN DUTCH DOWN BELOW

On MONDAY MAY 15 2017, the Dramtune foundation will have the great honour to welcome and present SHEILA RIOS in Casa Bruti, a wonderful musician from Guadalajara-Mexico and certainly among the most enchanting female singers in Mexico and beyond.
For some eleven years, Sheila Ríos has been the female voice of probably the most popular pop/rock band in Latin America: the mexican band MANÁ, after her years with Maná Sheila focused more and more on her own music and wrote beautiful songs and albums, sharing the stage with many other wonderful musicians in Mexico and abroad.
The music she will bring to Casa Bruti can be defined as a divine combination of her own songs and some enchanting covers of South-American classics with hints of blues, jazz, classical, bossa nova and traditional folk.

Her full name, Sheila Adriana Rios Duggan, reveals her Irish roots and therefore it’s a double joy to welcome the Irish singer/songwriter Brian Duffy from Westport in County Mayo, he will join Sheila during these two exclusive Casa Bruti Sessions with some heartwarming duets in English and Spanish, several beautiful Irish covers and also some lovely songs from his latest album ‘Something in a Melody’.

You can attend and support these exclusive and acoustic Casa Bruti Session with 25 euro p.p. including italian starters around 18H, Brutiful pasta at 19H and coffee/tea with italian cake during the first break…
You can make a reservation via info@dramtune.com and join us for an enchanting evening with wonderful music, genuine food and the informal and intimate atmosphere of Casa Bruti…

Casa Bruti
Haarlemsestraat 20
2587 RA Scheveningen-The Hague

Casa Bruti Sessions with:
Sheila Rios; vocals & guitar
Brian Duffy; vocals & guitar

Sunday May 14 2017(BOOKED OUT)
Monday May 15 2017

17.30H door and bar open
18.00H italian starters
19.00H Pasta
20.00H first music set
20.45H coffee/tea/cake
21.15H second music set

Entrance 25 euro for concert including food & coffee/tea/cake

Best regards, Sandro Bruti

Dramtune foundation The Hague

Beste muziekvrienden, de Casa Bruti Sessies op Zondag 14 Mei en Maandag 15 Mei zijn reeds VOLGEBOEKT, volgende sessie volgt op vrijdag 26 mei zie info hieronder.

Het is voor stichting Dramtune een grote eer om deze fantastische zangeres uit Mexico te mogen verwelkomen in Casa Bruti, op zondag 14 mei & maandag 15 mei zullen er twee exclusieve Casa Bruti Sessions plaatsvinden met zangeres SHEILA RIOS uit het Mexicaanse Guadalajara en de Ierse zanger/gitarist BRIAN DUFFY uit Westport town in County Mayo.
Het betreft de allereerste keer dat Sheila Rios zich als solo artiest op het Europese continent zal presenteren en vooralsnog uitsluitend op deze twee avonden in Casa Bruti, het is dan ook een initiatief van stichting Dramtune en geboren uit een toevallige en aangename ontmoeting met deze geweldige zangeres uit Mexico, afgelopen zomer in Ierland….waar anders…..

Sheila Rios was jarenlang de vrouwelijke stem van MANÁ, waarschijnlijk nog immer de meest populaire latino rock/pop band uit heel Zuid- en Midden Amerika, de 47 jarige Sheila heeft als vocalist een schat aan ervaring en heeft tijdens haar lange carriere met de allergrootste musici het podium mogen delen, na haar 11 jaren als zangeres bij Maná heeft ze zich meer en meer toegelegd op het schrijven van eigen nummers met een uiteenlopend repertoire van jazz, blues en folk tot bossa nova en klassiek….haar diepe zwoele stem is hartverwarmend en doet soms denken aan wereldberoemde diva’s als Mercedes Sosa en Omara Portuondo, tijdens deze twee Casa Bruti Sessions zal zij dan ook een prachtige mix brengen van eigen werk en tal van legendarische klassiekers van Latijns-Amerikaanse bodem…bovendien speelt Sheila ook prachtig gitaar dus die betovering krijgen we er ook nog bij…..

De in Guadalajara geboren en getogen Sheila Rios heeft Ierse voorouders en het is daarom des te mooier dat zij tijdens deze Casa Bruti Sessions zal worden vergezeld door de Ierse zanger en gitarist Brian Duffy, tijdens deze twee muziekavonden in Casa Bruti zal Brian niet alleen de Sessie openen met prachtige Ierse covers en eigen nummers, er zullen tevens prachtige duetten plaatsvinden waarbij Mexicaanse en Ierse invloeden elkaar liefdevol omarmen in de akoestische en intieme setting van Casa Bruti…..

Voor deze twee exclusieve Casa Bruti Sessions kunt u reeds reserveren via info@dramtune.com, met een bijdrage van 25 euro kunt u genieten van deze prachtige muziekavond inclusief een reeks Italiaanse voorgerechten vanaf 18 uur, een lekker bord pasta rond 19 uur en in de pauze koffie/thee met Italiaanse zoetwaren, de muziek begint beide avonden omstreeks 20 uur.

CASA BRUTI SESSIONS met SHEILA RIOS & BRIAN DUFFY

ZONDAG 14 MEI 2017; 18 uur voorgerechten, 19 uur pasta, 20 uur muziek 25 euro p.p. reserveren via info@dramtune.com
MAANDAG 15 MEI 2017; 18 uur voorgerechten, 19 uur pasta, 20 uur muziek 25 euro p.p. reserveren via info@dramtune.com

Casa Bruti
Haarlemsestraat 20
2587 RA Scheveningen

Website Sheila Rios:
Spotify-link naar een duet van Sheila met de Cubaanse zanger Amaury Gutierrez: https://open.spotify.com/track/5m8dvgZXehWKje6kXBVSc6

Website Brian Duffy
Spotify-link naar een zelfgeschreven nummer van Brian;

Hartelijke groet, Sandro Bruti stichting Dramtune